kolegi imam 164 sutrin kato palq ne mi darji oboroti i cqlata treperi!!! dneska daje mi ogasna mojete li da mi kajete na kakvo se dalji tova i kade e problema
Известие
Collapse
No announcement yet.
problem s palene 164
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от remixa Покажи съобщениеkolegi imam 164 sutrin kato palq ne mi darji oboroti i cqlata treperi!!! dneska daje mi ogasna mojete li da mi kajete na kakvo se dalji tova i kade e problema
ако си на бензин (тъй като не си конкретен) отиди в някой сервиз да ти погледнат дроселната клапа. моята правеше точно така. след почистване на клапата се оправиAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
-
Nasko добави и ако ти е удобно и линка,че доста ще се лута човека.Между другото наистена не се разбира дизел ли е бензин ли е?Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
166 2.4 JTD '02
164 2.5 TD '98 ex
Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko Покажи съобщениеколега, писал съм по подобна тема , изчети я може да ти свърши работа.2.0 T.S. 97г.
Comment
-
Ох ама то и тема ли имало по въпроса .
То голям flood е било .
Boby като се появи ще има работа хич да не еНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеВиж температурни датчици, някой маншон по колекторите да няма скъсан. А свети ли ти 'дюзата' на таблото, докато тресе?2.0 T.S. 97г.
Comment
-
да добавя само... днеска и от парвият пан не ми запали 4ак на 3-тия и като запали на 7000 оборота после се вдигна на 1200 задаржа ги малко и после запо4на да играе пак до 7000 - 1200 падна на 1000 и трагвам от ниските обороти като и подам газ забива мусурата и леко се чува едно паткане! В вискокито обороти няма проблем и като загрее всичко е шес!!!2.0 T.S. 97г.
Comment
-
Tова дето забива муцуната и не поема а после гърми в обороти ми докарва на проблемен дебитомер . казах ти в другата тема да си провериш буксата на дебитомера - да почистиш , да понапръскаш с контактен спрей . Паленето от третия път - бензинов филтър , регулатор налягане на бензина , кофти кабели и свещи , това е в реда на поскъпване .
Абе тази кола да не да има и ГАЗ ?
П.С. Остава да оправим и правописа и ще влезеш в час с форумаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Кое сложи бе човек .
Напука ми се кристалната топка да гадая .
Подробно описвай какво си правил и какво не си за да не гадаем .
А тия 7000 оборотаможе и от прецакан кабел на свещ или бобина да е .
Ти си си за обстойна диагностика при тесен специалист май .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
Comment